Gegevens

ProBioAce

Korenbloemlaan 4

2070 Zwijndrecht

+32 488 77 98 08

info@probioace.be

Btw-nummer: BE 0798704730

Rekeningnummer: BE19363191339412

A L G E M E N E

V O O R W A A R D E N

Producten ruilen & retourneren Producten kunnen enkel geruild of geretourneerd worden binnen 14 kalenderdagen wanneer deze ongeopend, in originele verpakking, ongebruikt en niet beschadigd zijn. Is dit wel het geval, is retourneren en/of ruilen geen optie.

Wens je een product te retourneren dan zijn de verzendkosten voor jouw rekening. Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode, zodat je een bewijs van verzending hebt. Pas na ontvangst van het artikel en nadat er gecontroleerd is of het artikel in goede staat is, wordt het bedrag terug gestort of kan er een ruiling gebeuren.

LET OP: afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden!

Retourneren

Wanneer u uw toestemming onder het contact formulier geeft, worden volgende gegevens van u bewaard:

· Naam

· Adres

· E-mailadres

· Telefoonnummer

Waar?

Deze gegevens worden op een veilige, digitale manier bewaard in een apart systeem waar enkel de medewerkers van ProBioAce toegang tot hebben. Deze worden niet aan derden doorgegeven en zullen op geen enkel moment publiek gemaakt worden.

Wanneer?

U gaat akkoord met deze voorwaarden wanneer u een bestelling plaatst of wanneer u contact maakt via het contactformulier. Als u van gedachte veranderd en niet wil dat uw gegevens bewaard worden en u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kan u dit op elk moment laten weten aan ProBioAce.

Privacy en veiligheid